Wimperextensions

Nog meer gemak en stralend je bed uit! Iris Ink biedt nu de gelegenheid om je oog opslag nog stralender te maken door wimperextensions.

Met de one by one techniek wordt elke wimper afzonderlijk van elkaar verlengd met een mooie zijde wimper. Er zijn verschillende krul soorten en diktes van de wimper mogelijk. Hierdoor kan per persoon de meest mooie resultaten bereikt worden. Zoals een full mascara look of een natural beauty. Laat u adviseren en samen kijken we wat er mogelijk is.

Hoe werkt het?

Onze eigen wimpers hebben een natuurlijke cyclus van gemiddeld 6 weken. Een klein baby wimpertje groeit langzaam tot volledige wimper. Na 3-4 weken valt deze wimper uit en is er weer plek voor een nieuwe. De volledige levenscyclus van een wimper is 6 tot 8 weken. Tijdens de behandeling wordt aan elke wimper een zijde wimper vast gemaakt. Het is niet mogelijk om te zien in welke stadia van de levenscyclus de wimper zich op dat moment bevindt. Daarom is het mogelijk dat de volgende dag al een wimper uitvalt. Dat is normaal en hoort bij de natuurlijke cyclus van de eigen wimpers. Per oog worden alle wimpers verlengd, het eerste verlies is dan nog niet zichtbaar. Na een week of 2 tot 3 is het wenselijk om de set bij te laten vullen.

Als de wimpers met zorg worden bijgehouden en u houdt zich aan de verzorging voorschriften heeft u een mooie volle wimper boog waar u lang van kan genieten. Voordelen: Met deze wimpers heeft u altijd een mascara look vergeleken met de eigen wimpers. De zijden wimpers zijn langer en mooi gekruld waardoor de ogen altijd een open en frisse uitstraling hebben.

Met deze wimpers kunt u genieten van de zon, vakantie, zwemmen (niet binnen 24 uur na plaatsing) en sauna bezoeken. U kunt er fanatiek mee sporten, stappen en natuurlijk bespaart het tijd elke ochtend. Het oogt jeugdiger en maakt mascara, wimperkrullers en wimperverf overbodig. De wimpers zijn bijna gewichtloos, u voelt dus niet dat u ze draagt. De wimperextensions zijn niet schadelijk voor uw eigen wimpers, de behandeling is pijnloos en houd een natuurlijke uitstraling.

Belangrijke tips voor lange houdbaarheid

Om zo lang mogelijk van uw perfecte wimpers te genieten zijn een aantal verzorging tips belangrijk. Een van de belangrijkste dingen is dat u geen make-up gebruikt op olie basis. De lijm van de wimpers kan hier niet tegen en u zult snel de wimpers verliezen. Mascara is niet meer nodig, maar een eye-liner of oogschaduw kan altijd mooi zijn. Let hier dus goed op. (Beste oplossing voor de eye-liner is natuurlijk die eerst permanent te laten zetten)

Daarnaast krijgt u een schoon borsteltje mee waarmee u de wimpers kan uitborstelen. Doe dit rustig en met zorg, dan blijven ze het mooist. Bewaar dit borsteltje op een schone en droge plaats, deze kan u eindeloos hergebruiken. Horizontaal wrijven in de ogen is niet wenselijk, trekken en pulken aan de wimpers al helemaal niet.

Allergie en hooikoorts

Als u last heeft van hooikoorts raden we af om precies in die periode de wimpers te laten plaatsen. Uw ogen zijn gevoelig en er zijn meer tranen. Daarnaast heeft u waarschijnlijk meer behoefte om in de ogen te wrijven. Mocht de periode voorbij zijn waarin u last heeft van hooikoorts kunt u zonder problemen de wimpers laten plaatsen en bijhouden.

Iedereen zou allergisch kunnen reageren op de lijm. Dit komt zeer zelden voor, maar er bestaat altijd een mogelijkheid. Bij een allergische reactie is de eerste stap om rustig maar goed uw ogen te wassen met lauw water zonder zeep. Hiermee spoelt u de overtollige restjes van de lijm weg. De ogen deppen met afgekoelde kamille thee kan verzachtend werken. Gaan de klachten niet over dan kan de set verwijderd worden. Bel of mail in dat geval altijd.